Keresztfiam esküvőjére voltunk hivatalosak ebbe a helységbe. nagyon dizájnos és uj szerű volt minden csak ámultunk és bámultunk. itt bárkinek bármilyen kivánságát kielégitik az biztos! ! ! !
a lagzis népséget nagy nagy nyitott lifttel vitték le-fel és közben hordókon megteritett mindenféle finomságokat ehettünk--házi töpörtyű lila hagyma és paprika paradicsom uborka stb---mondanom se kell hogy ki sem akartunk szállni az emeleten egy bárpult fogadott jó nagy nem kellett nyomorognunk vagy egyebek. . . . . . abból nyilt a házasságkötő terem ami egyszerű volt de tágas--itt annyit megjegyeznék hogy talán több széket is betehettek volna--utána átmentünk az esküvői helységbe ahol nagyon szépségesen ki volt diszitve szépek és izlésesek voltak az asztalok, finom svédasztalos vacsora várt minket és ami külön jó volt hogy a táncparkettel sem fukarkodtak mindenki tudott kényelmesen pörögni--forogni reggelig ! ! ! ! összességében ideális esküvői rendezvény helyszint találtak a fiatalok ami nekem nagyon tetszett csak ajánlani tudom mert tényleg tökéletes egy ilyen rendezvényre. . . . . . . . .