Bár érezni némi kreativitást, kísérletező és újítási szándékot a konyhán, de ennek ellenére a teljesítmény, amit én tapasztaltam, eléggé átlagos, semmi extra, és az ízek megkomponálása nem minden hiba nélküli. Az első fogás csészényi brokkolikrémleves, ami egyáltalán nem zacskós leves szintű volt, hiszen sokkal krémesebb, lágyabb, de a fűszerekkel lehetett volna bátrabban bánni, s valamilyen izgalmas levesbetét, kruton vagy efféle jól passzolt volna hozzá. A 2. fogás, a húsos verzió a leírás szerint csirkemell saltimbocca párolt rizzsel. A saltimbocca azt jelenti, hogy ugorj a számba. Nos, a rizs inkább gyenge volt, mint jó, a filézett csirkemellet megtöltötték valami zöld réteggel (talán petrezselyem? ? ) egy szelet baconbe göngyölték, s így sütötték meg, s kapribogyós tejszínes mártással tálalták. Azért nem tudom, hogy mi volt a töltelék, mert nem igazán volt íze, talán zöld pesto vagy esetleg zsálya? ? A hús sütése elég jól sikerült, viszont a mártás viszont el volt sózva. Összességében a hely hangulatos, kellemes, elég sok az ülőhely, galériaszint bent, kint tágas terasz és még autók sem mennek előtte, de a konyhában szerintem még sok a csiszolni való. A kiszolgálás barátságos, gyors. Árban a környéken a kedvezők közé tartozik, hiszen a 3 fogásos ebéd 1390, a 2 fogásos 1090 Ft, s ebben benne van egy pohár bodzaszörp is. Látom bennük a fantáziát, ezért azt hiszem, adok még nekik egy esélyt.