A mostani Étteremhéten csak 2 hely felkeresése fért bele, de ezúttal mindkettő jó választásnak bizonyult, ezek egyike volt a Bali Caffe, amely az Astoriánál található. A normál étlap árai nem olcsók, mondhatni belvárosiasak, így az Étteremhét speciális 3 fogásos ebédmenüje 3300 Ft-ért kedvező ajánlat (itt az egy főétel átlagos ára lenne).
Bár ottjártamkor láttam, hogy újabban kínálnak 2 fogásos "zóna" ebédmenüt is 1100 Ft-ért (a főétel lecsó volt benne). A mostani különleges menüben 4 féle előétel, 5 féle főétel és bármely, étlapon szereplő desszert közül lehetett választani. A rákkoktél rák velouté mártással salátaágyon remek kezdés volt, és az apró "shrimps" típusú rákocskákat egyáltalán nem spórolták le. A főételek közül választott lazac spárgával szintén jól sikerült, ízletes, friss alapanyagokból, megfelelő mennyiségben. A desszert Gundel palacsinta 2 db-os mennyisége túlságosan sok egy ilyen ebéd végére. A lángoló feltálalás különöen hangulatos volt. A kiszolgálás figyelmes, udvarias, foglalkoznak a vendégekkel a pincérek, mindenkihez van pár néhány kedves - nemcsak formális "betanult" - szavuk. Nagy a forgalom, szinte teltház volt, sok turista is felkeresi őket.
Korábban is többször jártunk már a férjemmel a Baliban, akkor egy-egy kávéra ültünk be, ami mindig isteni. Most azonban egy kellemes ebédet fogyasztottunk el náluk, ami isteni volt! ! Szép adag, igényes tálalás, finom ízek. Mellette jó fej pincérek, nincs az a nagy feszengés, pedig amúgy egy elegáns hely, sok-sok turistával. Alig várom, hogy visszamenjünk! :-)