Üdvözletünk! Szeretettel várunk mindenkit aki szeretne finomat és olcsón ebédelni. 4 héten keresztül mindennap más! Minden menü 595 Ft. Leves+főétel Helyben és elvitelre a csomagolásért nem számolunk fel külön költséget! Egyéb kínálatunk Üdítő, kávé, sütemény. Várjuk a közelben dolgozókat, lakókat időseket és fiatalokat!
Munkahelyekkel szívesen felvesszük a kapcsolatot, biztosítani tudjuk dolgozóik ebédeltetését helyben vagy elvitelre. Előre megrendelve akár időre összekészítve! Házhoz szállítás nincs. Keressenek nyitottak vagyunk a megoldásra. Az üzlet könnyen megközelíthető Visegrádi utca és Hegedűs Gy. u. között található! Üdvözlettel: Balzac Ételbár képviselője Debreceni Ferencné
Véletlenül találtam rá erre a teljesen eldugott, szerény kifőzdére. Az utcán elhelyezett reklámtáblájukon hirdetik az olcsó menűt. A helyiség maga retro és nem igazán helyben való fogyasztásra szánták. A törzsközönségük előfizető elvitelre. Ez nem von le semmit az ételek minőségéből. Házias ízek és baráti kiszolgálás. Az árak meg még inkább barátiak.