Pár éve Philippe, a belga étterme az egyik legfelkapottabb helyek közé tartozott Újlipótvárosban, ahol a konyha elsősorban franciás-belga tengeri herkentyűkre épült, nagyon jó minőségű különlegességekre a felső árkategóriában. A tulajdonos már nem Philippe, és az étterem koncepciója, pozicionálása is gyökeresen átalakult.
Az étlap 3-4 hetente változik, egyszerűbb, ismertebb ételeket kínálnak, de mindezt nagyon barátságos, nyitott hangulatban. Nekem kifejezetten tetszett ez a személyes hangvétel, első alkalommal jártam náluk, és felajánlottak egy kedvezmény kártyát, amivel a következő alkalommal féláron lehet vásárolni. 12-15 óra között 3 fogásos ebéd menüt kínálnak, ilyenkor elég nagy a forgalom. Én hétköznap délután "holtidőben" a szakadó eső elöl menekülve tértem be, egy Cézár salátát és egy bodzás limonádét kértem. Mondhatom, mindkettő telitalálat volt! A salátában a pirítós kockák valódi kenyérből és rendesen pirítással készültek, nem croutont adtak hozzá. A saláta friss, ropogós jégsaláta volt, az öntet erőteljes, karakteres. A mosdó igazán exkluzív, ez még az előző vezetés alatt került kialakításra, még olyan apróságokra is figyelnek, hogy minden vendég saját kis törölközőt használhat, amelyet kéztörlést követően be kell dobni a mosdó alatti kosárba. (igazi egyszer használatos) A fiatal pincér hölgy nagyon kedves, vidám volt, biztos, hogy vissza fogok még térni hozzájuk egy komolyabb étkezésre is.