Már az első, Oktogonnál megnyitott éttermük alapján elnyerték az én tetszésemet is, pedig nem vagyok egy burger-mániákus, de ami jó, az jó, ezt el kell ismerni. Egyébiránt már nemzetközi viszonylatban is bekerült a Bamba Marha név a köztudatba, mivel a Big Seven Travel a legjobb 50 európai burgerező közé választotta be őket, egészen pontosan ők lettek Európa 5. legjobb burgerezője a szavazatok alapján, ami azért elég komoly eredmény! A rendelésfelvétel és fizetés a pultnál történik, majd utána az elkészült ételeket egy pincér kihozza az asztalhoz, ami nem egyszerű mutatvány, hiszen fogalma sincs, hogy az adott vendég éppen melyik asztalnál foglalt helyet, de végül is működik a dolog, bár egy kissé amatőr a megoldás. A legolcsóbb burger 1000-es körül kezdődik, az extrábbak 2000 Ft felett vannak, meg ugye amit még kér hozzá az ember. Én a csirke burger mellé (990 Ft) édesburgonyát (200 Ft feléras), gránátalmás ketchupot és almafröccsöt kértem, ami így együtt 2080 Ft-ba került. A várakozás ideje alatt a nézelődésen kívül ki lehet tölteni egy elégedettségi kérdőívet, amivel elvileg lehet nyerni egy giga adag ingyen kaját. . . hát, meglátjuk, én kitöltöttem minden esetre. Az ételem 10 perc alatt készült el, de mint írtam, teltház volt, s figyelembe véve, hogy itt frissen sül a hús, szerintem ez elég jó szintidő. Kitűnő, minőségi alapanyagok, nincs túltolva, de laktató, klassz az egész, tényleg! Az asztalokra sima szalvéta helyett kéztörlő papírtekercsek vannak kihelyezve, ami ugyan nem csinos, de felettébb praktikus megoldás. Műanyag evőeszközök vannak, de a jobb minőségű, szebb kivitelű fekete fajta. Igaz, több asztalnál kifogyott ez-az, de a vendégek kreatívan gyűjtögettek maguknak a szomszédos asztalokat körbejárva. Összességében kétségtelenül jár az 5 szívecske. A mosdóban nem jártam. Érdekesség még, hogy bár külön bejárat és logó van, de a beltér átjárható, sőt összefüggő a szomszédos Donna Mamma Pizzériával, amely a Bamba Marha-lánc újabb dobása, terjeszkedése a nápolyi pizzák világába.