2016. januárban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2016. március 9.Ajánlom a helyet másoknak is!
A Margit híd budai hídfőjének közelében lévő saroképületben tömény retróval találkozhatunk. Már a név, Bambi, s a kiírásra használt betűtípus is magáért beszél. A fedett teraszon olyan (ronda) barna kockás pléd van bekészítve a hűvös napokra, amilyen a nagymamának is van, s legalább 40 éve vásárolhatta. Bár szerintem inkább ajándékba kaphatta, mert el nem tudom képzelni, hogy ő ezért pénzt adott volna ki. Az ablakban elhelyezett cserepes növények, a nejlonfüggöny, amilyennel már csak vidéki kollégiumokban találkozhat az ember, a gépi műcsipke terítők az asztalokon, a piros műbőr kényelmetlen székek... mind-mind csodálatos kellékei ennek a letűnt korszaknak, a 60-70-es évekből.
Ahogy elnéztem, a vendégkör is már évtizedek óta járhat ide le, meginni egy fröccsöt vagy egy korsó sört valami röviddel. A sörkínálat kommersz csapoltan és üvegesben is (Dreher, HB, Ászok "család"), viszont a csapolt sörben itt még van pikkoló, azaz 2 decis mennyiség is. Ételeket nem tartanak.
Ételek / Italok: Kiszolgálás: Hangulat: Ár / érték arány: Tisztaság: Fényképek (16)
Még több kép (6 db)
Bambi Eszpresszó további értékelései
2015.12.15egyedül
Csikós Virág és Behán Mária „Gasztropolisz” című (remélem jól emlékszem), Budapest vendéglátóipari egységeiről szóló remek könyve érdekes mozaikképet nyújtott a fővárosról a magyar gasztroforradalom hajnalán. A csúcséttermektől a piaci lángosozóig terjedő széles merítésű könyvbe...
22.265 Ft / 2 fő / éjtől félpanzióval
48.000 Ft / 2 fő / éjtől félpanzióval