Végre találtam egy jó indiait. Egy hétköznapi baráti beszélgetéshez választottuk. Egyszerű, tiszta rendezett környezet. A barátnőm régi kedvence helye, azt mondja nagyon megváltozott, én nem voltam korábban. Nagyobb lett, és egészen más jellegű. Egyszerű étlap, azon minden van de mégis nem átláthatatlan millió választék, de pont elég.
Nagyon egyszerű berendezésű, autentikus kifőzde az Akácfa utcában, mindössze 4 asztalkával, melyek praktikusan viaszosvászonnal vannak leterítve. Az ódivatúnak ható lambéria a falakon valószínűleg még a korábbi helyről maradhatott itt. Évekkel ezelőtt hazánkba települt bangladesi férfi üzemelteti, aki mint mondta, úgy főz itt a vendégeknek szívvel-lélekkel, mintha csak otthon tenné a konyhájában.
Az étlapon kizárólag tradicionális indiai ételeket találunk (a bangladesi és az indiai konyha eléggé megegyezőnek tűnik, legalábbis azok a fogások és ízvilág köszöntek vissza, amelyeket indiai éttermekben is ettünk már többször, de itt van marhahús is, hiszen ők muzulmán vallásúak). Az étlap nem túl hosszú, de átfogó választékot biztosít. 4 előétel, 3 leves, a főételek között csirkés, marhahúsos és zöldséges ételek, melyekhez basmati rizst vagy chapatit kérhetünk, zöldséges egytálételek, 1 desszert (ami szerintem nem valami jó. . . a desszert nem az indiai konyha erőssége). Az italok között többféle lassi és teák. Matar Paneer-t (890 Ft), azaz zöldborsós házisajt-kockákat kértem finom, fűszeres szószban, chapatival (350 Ft/2 db) és teával (350 Ft. A hagyományos fűszeres teát kardámónnal és szegfűszeggel ízesítik, és rengeteg cukrot tesznek bele. Az ételek frissen készülnek, a pultnál kell rendelni, nem lehet bankkártyával fizetni. Finom, autentikus volt az étel, de nem kiemelkedő. Az adagok elég kicsik.