2016. márciusban, kollégákkal járt ittÉrtékelt: 2016. március 19.Ajánlom a helyet másoknak is!
Az egykori Magyar Televízió székházban szürreális élmény a Baotiful. Mintha valaki nyitva felejtette volna a garázsajtót, s ekkor egy fekete furgon betolatott, amely azóta is itt parkol, s ha már itt voltak, a fiúk elkezdtek tajvani ételeket főzni és árusítani.
A belső tér meglehetősen viharvert, hodályszerű, hatalmas a belmagasság, a berendezéssel és a dizájnnal nem ügyködtek sokat, szétdobtak néhány kényelmetlen padot és asztalt, s fűtés sincs. Én a magam részéről utálok kabátban enni, de ez másokat látszólag nem izgatott.
Az étlap nincs túlbonyolítva: 3 féle ázsiai leves 1000 Ft körül (a japán Miso, thai citromfüves és tajvani marhahúsleves, amelyet 6 órán át főznek), 4 féle bao (disznó, kacsa, csirke és vega), illetve ezek kombinációja, dim sum (disznó, kacsa, tofu, BBQ marha) és szintén többféle vegyes mix. Desszertfronton rizspuding 490 Ft-ért.
6 db-os dimsum-ot ettem, amelyben 2 tofus, 2 kacsás és 2 marhás volt, némi póráhagyma szórással, szójaszósszal, mindez 1180 Ft-ért.
Az ötlet kreatív és az ételek sem rosszak, de kissé túlértékeltnek érzem a helyet a gasztrobloggerek részéről. Szóval nekem nem annyira jött be.
Ételek / Italok: Kiszolgálás: Hangulat: Ár / érték arány: Tisztaság: Fényképek (13)
Még több kép (3 db)
Baotiful további értékelései
2016.01.23barátokkal
A Baotiful nagyon sajátos élmény volt, még most sem tudom eldönteni, hogy bosszúsággal gondoljak-e vissza vagy egyfajta elégedettséggel. Bementünk egy jóbarátommal e jeles intézménybe, hiszen ami Bao meg vietnámi, japán kínai, thai, indonéz, az mind jöhet, nagyon szeretjük. Kértünk az italok...
Hotel Calimbra Miskolctapolca
Hotel Vinum Wellness és Konferencia Hotel Kiskőrös