Vásárlás közben megéheztünk, és körbeszaladtunk a Corvin Plaza ételudvarán. A Barackvirágot még nem próbáltuk ki, így esett rá a választás. Lehet, jobban járunk, ha kihagyjuk. . . Az ételek guszták voltak, de a pikáns kacsától kezdve a tofun át a tésztáig és a rizsig minden méregerős volt.
Plázai gyorsétterem, de nem a mindenhol fellelhető ugyanaz a kínai. Így gondoltam kipróbálom. Meglepő módon volt sertés étel, ezt választottam: pikáns sertés volt a fantázia neve. Nagyon hasonló volt, mint a csirke szokott, igazából átlagos volt, nem volt rossz. Volt viszont házi zöldséges tészta hozzá köretnek, amely kiondottan finom volt!
Ez és káposzta saláta hozzá 1500 Ft-ba fájt. Az adagról: hagytam is még egy kicsit. Ami elrontotta az átlagos képet, hogy megköszöntem és elköszöntem a magyar kasszás lánytól, aki ezt egy sarkonfordulással viszonozta szó nélkül. Amúgy a kaja nem rossz.
1083Budapest, Futó u. 37-45. (Corvin Plaza II. em.)