2016. decemberben, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2016. december 26.Ajánlom a helyet másoknak is!
A Barrio del Tango igazi meglepetés volt egy kiadós kocsmás délutánnak az estébe nyúló végén. Jóbarátom, akivel akkor épp turnéztam, tangóoktató, s jelezte, hogy este megpróbálhatnánk bemenni ebbe az egyedi hangulatú kávézóba, ahol jó eséllyel tangóest lesz. Mondtam neki, hogy rendben van, amennyiben nem kell nekem is táncolni. Mert a mezőségivel, felcsíkivel vagy a kalotaszegivel még elboldogulok, de a tangóval egyáltalán. Megnyugtatott, hogy szó sincs ilyesmiről, csak az táncol, aki akar.
A hely nyitva volt még és bizony vágni lehetett az visszafojtott erotikát a levegőben, nagyon szexi, meghitt tánc a tangó, az önmegtartóztatás, a kölcsönös bizalom művészete. Mondom ezt én, aki életembe nem tangóztam soha.
Egy argentin vörösbort ittam, talán Malbecet, s elmerültem az élet csodái feletti meditációban. Tartanak egy sor különleges töményet, ritka rumokat és tequilákat, továbbá izgalmas single malt whiskey-ket. A borválaszték sem rossz. Az öt pontot az étel/italrovatban a töményválaszték indokolja.
Emlékezetes zárása volt ez annak az egyébként is szép estének.
Ételek / Italok: Kiszolgálás: Hangulat: Ár / érték arány: Tisztaság: Barrio del Tango Café további értékelései
2016.02.24barátokkal
Egy igazi Tango cafe, ahova az ember hazajar. Kulonleges atmoszferaja vegett mindenki megtalalja a szamara megfelelo elmenyt, legyen az egy forrocsoki egy jo konyv mellett a sarokban vagy egy reggeli tanda munkaba menet. ;)
48.000 Ft / 2 fő / éjtől félpanzióval
Spirit Hotel Thermal Spa Sárvár