A hosszú nyitott terasz nyáron ebédidőben nagyon meleg, szinte tűz-vakít a nap, ezért a vendégek többség inkább a légkondicionált éttermi részt választotta. Modern, elegáns belső rész, kényelmes kárpitozott székek, szépen terített asztalok, ugyanakkor a plafon indusztriális-ipari hatású, a csövekkel és az öntöttvas elemekkel. Az étlap rövid, modern, bisztrós jellegű, levesek és desszertek 1500 Ft környékén, előételek 2-3000 Ft felett, főételek 3-5000 Ft között. A Dining City heti akciójában szűkített étlapról előzetes foglalással 3 fogásos ebéd vagy vacsora fix 4790 Ft-ért igen jó ajánlatnak tűnt, összehasonlítva a normál étlap áraival. A DC akcióban többségében a normál étlap ételei közül válogattak: 3 előétel, 3 főétel, 2 desszert közül lehetett összeállítani a menüt. Sikerült ablak melletti asztalt kapni, így a páratlan panoráma innen bentről is élvezhető. Az itallap árai is átlag felettiek, a limonádé 1000 Ft feletti, kis üveg kommersz - Szentkirályi - víz 600 Ft. Mindez szervizdíj nélkül, hiszen természetesen itt az is van, 12%. Összességében nekem mindhárom fogás csalódást okozott, úgy is fogalmazhatok, hogy az ételek színvonala véleményem szerint méltatlan a helyhez és az árakhoz mérten abszolút nem reális ez a teljesítmény. Az előétel grillezett kecskesajt salátaágyon, édesburgonyával, citromos vinegrettel unalmas, íztelen, fantáziátlan. Az öntet édes, egyáltalán nem savanykás, amit én egy citromtól elvárnék. Egyféle salátalevél, alatta íztelen főtt, tökízű kockák. Pozitívum, hogy a kecskesajt jól készült. Nagyon hiányoznak a fűszerek és valami fantázia a megvalósításban. A főétel lazacderék zöldséges bulgurral, az első negatív benyomás az átható halszag, amit a tányér áraszt. A lazac bőre nem ropogós, alatta viszont zsíros, továbbá a vékony részeknél olajban tocsogós. A lazac alapanyag nem jó minőségű és sajnos az elkészítés sem. A hozzáadott saláta pontosan ugyanaz, ami az előételben is szerepelt, csak itt pőrén, vinegret nélkül. A bulgur kissé kemény maradt, továbbá íztelen. Az adag elegendő nagyságú. A desszertek közül a hely specialitását, a Somlói21-et választottam a pincér ajánlására. Ez egy több rétegű pohárkrém, Somlói "újragondolás". A tetején cukrozott tejszínhab spray (ha mégsem bolti, hanem helyben készült, akkor egyszerűen csak silány lett), az egész túlságosan édes, tömény, a rétegek főzött puding hatásúak. A morzsa kellemes. A személyzet létszáma elegendő. A főétel közben kötelességtudóan körbejárta az egyik pincér az asztalokat és mindenhol feltette ugyanazt a betanult mondatot, hogy "hogy ízlik", de valójában egyáltalán nem érdekelte a vendégek reakciója. A kiszolgálás egy kissé vontatott, többször is "vadászni" kellett a pincérekre, hogy észrevegyék, rendelnénk, befejeztük az adott fogást, fizetnénk, stb. Az alagsorban található mosdó dizájnos, finoman illatosított, tiszta, új. A folyosó azonban sötét. Fura egy étterem esetében ezt mondani, de én borozásra vagy kávézásra mindenképpen ajánlom a helyet, ugyanakkor étkezésre inkább nem.