Néhány éve ettem egy jó reggelit ezen a helyen, a minap betértem újra egy sör erejéig. Nem is lett volna esélyem egyébként mást fogyasztani, mert háromnegyed órával a zárás előtt érkeztem és már bezárt addigra a konyha.
A pultos hölgy nem nagyon zavartatta magát a jelenlétem által, némi várakozás után odamentem a pulthoz, hogy tisztázzuk, hogy asztalszervízzel dolgoznak-e egyáltalán, nem ritka, hogy nem, de ezt nem közlik. Kiderült, hogy asztalszervíz van, csak nem méltóztatott odajönni az asztalomhoz, pedig egyedül voltam a helyen. Ez is elfogadható, ha legalább mond valamit, hogy egy perc és jövök vagy akármi hasonlót. Mindennek a tetejébe, amikor köszönöm, viszláttal búcsúztam, akkor egy sima viszlát volt a válasz és nem az, hogy mi köszönjük, viszlát vagy egészségére viszlát. Szóval ide nem jövök többet és nem is ajánlom a helyet, meg kellene tanítani a pultos hölgyet viselkedni. Amúgy egy korrekt Bernard sört ittam, 1590 forint volt, plusz 10% felszolgálási díj.