Bécsi Szelet Vendéglő (István utca) Budapest

a 4761 budapesti étterem közül
Hely jellege
étterem, ételbár
Bécsi Szelet Vendéglő (István utca) Budapest
Bécsi Szelet Vendéglő (István utca) BudapestBécsi Szelet Vendéglő (István utca) Budapest

1 vendég értékelése alapján

100%
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Bodrogi Kúria Inárcs - Október 23.
Bodrogi Kúria Inárcs
Hotel Nagyerdő Debrecen - Debreceni ízelítő
Hotel Nagyerdő Debrecen
La Contessa Szilvásvárad - Nyugdíjas ajánlat
La Contessa Szilvásvárad
Kérd ajánlatunkat!

Bécsi Szelet Vendéglő (István utca) Budapest vélemények

Szörnyű 2019. február 5.a párjával járt itt
üdvözlettel hát az érzéseim azok kettősek, mert elégedett is vagyok meg nem is . mivel vacsora időben megérkezett friss És meleg volt ez jó. az óriás bécsi nehéz fiúknak tükörtojásos rajta finom volt a tojás olyan volt aminek lennie kellett nem volt se lágy se túl kemény jó sok finom sajt volt rajta megfelelő vastagsága volt panir is megfelelő volt csak éppenséggel a dobozba úgy be volt szorítva hogy gyakorlatilag ráragadt a fele.
Bécsi Szelet Vendéglő (István utca) Budapest - Étel/italBécsi Szelet Vendéglő (István utca) Budapest - Étel/italBécsi Szelet Vendéglő (István utca) Budapest - Étel/ital