Bécsiszelet Vendéglő - Margit körút Budapest bemutatkozása
1993-ban nyitott meg Budapesten az első Bécsiszelet Vendéglő. Kezdettől fogva óriási siker a hazai vendégek körében a hatalmas méretű rántott szelet, amelyet egy különleges salátával kínálunk vendégeinknek. A főváros számos pontján megtalálhatók vagyunk. Legyen a vendégünk!
Remek ételek, kedves kiszolgálás. A Bécsi borjú valami Isteni, a bécsi salátáról nem is beszélve! A Szatymazi palacsinta fantasztikus. Csak ajánlani tudom mindenkinek :)
Ahogy belép az ember, valami különösen nyomasztós szag csapja meg az orrát. Nem konyhaszag, az más. . talán a dohszaghoz áll közel, de ez nem egy pince, mitől lenen itt az? De mindenesetre nem valami étvágygerjesztő. Egyedül voltam, egy elég kényelmetlen sarokba préseltem be magam, önként eltávolodva a belső élettől, a kirakatból figyeltem közben az esőben szomorkodó Margit körutat.
Egy nem túl érdekes, de nem is rossz erőlevessel kezdődött a kihozatal, tojással. Egész rendes adag. Megettem. Borjúból kértem a bécsi szeletet, de inkább a kisadagot. Külön pürével, meg uborkasaláta tejföllel. Kishibák: az italt ellenkező oldalra kaptam. A hús, nem is értem, több helyen elég rágós volt, meg is untam a gumiőrlést, lenyeltem félig rágottan. Nem rossz az íze, csak sótlan volt, meg szerintem túl vékony is. A híres vajas krumplipüré semmiféle különlegességgel nem bírt, az uborka tetejére biggyesztett tejföl sem volt a vágyak netovábbja. A hideg üdítő teljesen rendben, a kávé feledhető. A WC, lent a pincében meg eléggé lelombozó. Mindehhez az egész drágább a szükségesnél.
Egy sima menü ebédre gondoltam betérek na az itt nincs ellenben pesti árak voltak nem az a jo kis hely ahol 1100bol kapsz 1 jokiscsezse levest es 1 kis főételt. 1 rantott camamberr ettem sultkrumplival afonya szosszal kolával és 2100at fizettem na ennyit nem ért a dolog.
Kiváló 2016. november 7., üzleti partnerrel járt itt
Nagyon fincsi volt minden:) Nagy adagok voltak korrekt, gyors kiszolgálás. Minden rendben volt, jól éreztük magunkat és igazán jó áron is volt. Személy szerint egy mátrai borzacskát ettem céklasalival:) Korrekt házias kisvendéglő, ebben a kategóriában amit kell az tudja, bátran merem ajánlani bárkinek.
Alacsony színvonalú, kifejezetten gyenge étterem, amely a Bécsiszelet vendéglők sorában - az általam eddig meglátogatottak közül - a leggyengébbnek bizonyult. Az étteremből még csukott ajtón keresztül is dől kifelé a használt - túlságosan sokat használt - olajszag, bent ez csak fokozódik.
Aki ide ellátogat, fel kell készülnie arra, hogy távozás után teljes ruházat mosás, szellőztetés, hajmosás szükséges, ha csak nem akar tömény kifőzde szaggal járkálni az ember. A hely specialitásának gondolt bécsi szeletet igencsak gyengécskén készítik, a hús gyenge minőségű, fűszerezésről pedig gyakorlatilag nem lehet beszélni, se sózás, se borsozás, se semmi, hogy csak a legegyszerűbb fűszereket említsük, a panírbunda is prézlis hatású, gyenge. A bécsi tálnak nevezett 2 személyes bőségtálban nincs is bécsi szelet, inkább amolyan vidéki lagzis menü rántott sajttal, rántott gombával, vegyes körettel, (T. gazdaságos) sajttal-sonkával töltött pulykamellel és a már ezerszer unalmassá vált vegyes körettel. A sült krumpli mirelit, a rizs a legolcsóbb C kategóriás. Nem ajánlom.
Gondoltuk, hogy ha a bécsiszelet a specialitásuk, akkor minimum ezt tudják jól elkészíteni! Hát nem. Küllemre még csak megfelelő lett volna, azonban elfelejtették előtte besózni a húst és benne hagyták az inakat, amit aztán nem lehetett elvágni, és amikor az ember bekap egy ilyet. . . . hát a gusztusa is elmegy az ételtől.
Se a húsnak, se a panírnak semmiféle íze nincs, sőt a vegyes salátának sincs. Bécsben a burgonyasalátába lila hagymát is tesznek, itt nem. Mintha unnák ezt az egészet, talán nem kéne csinálni. . . . Az üzlethelyiség régies, ócska abroszok, semmi hangulat, koszos hatása van az egésznek, mintha itt maradt volna a szockóból egy kis lepukkant szocreál. Ami pozitívum az a gyorsaság, a felszolgálás és az ételkészítés gyorsan történik,. . . . szerencsére, mert semmi kedve az embernek ebben az étteremben ücsörögni.
Az áraikhoz képest az ételek minősége szörnyű! ! ! A fetasajttal töltött gombafejek SAVANYÚAK a CESAR salátának nevezett valaminek semmi köze a Cesar salátához a diszités a tányéron látszott,hogy nem frissen volt szeletelve,szégyen hogy ilyen ár érték mellett még van aki oda bemegy.
Az egyik legjobb étterem, ahol tényleg emberként bánnak velünk! Udvarias felszolgálás, elérhető ára, állandó akciók és kellemes légkör jellemzi ezt a helyet! De a többi Bécsi szelet étteremben is ugyanez található. Megőrizték a többéves szokásukat, nem változtak, hanem inkább fejlődtek! ! ! Mindenkinek tudom ajánlani, aki egy jót szeretne enni, olcsón. :)
Nagyon tetszett, hangulatos kis étterem. Az ételek finomak,nagy a választék, a névvel ellentétben nem csak bécsi szeletet lehet rendelni, mindenféle étel megtalálható az étlapon. A pincérek udvariasak, a kiszolgálás gyors. Személyes kedvencem az óriás bécsi szelet, ami olyan óriási, hogy pizzásdobozban szállítják házhoz, valamint a krumplisaláta.