Kértünk mellé guacamolet is (200), melyen van még mit finomítani, de ennek is kifejezett erénye volt, hogy helyben készült és az avokádó természetes íze dominált benne. Bátrabb fűszerezéssel még jobbá lehet tenni. A beef-dogot kifejezetten szerettük, jó volt együtt az Il Panificio Basilico nevű olasz csúcspékség által jegyzett péksütemény, (ezt használják a hamburgerhez is), ízlett az uborkás szósz és nemkülönben a szaftos, megfelelően hőkezelt húsroló. A sörfrontról is érdemes két szól szólni. A Békésszentandrási Kézműves Sörfőzde termékeit tartják, mi a Magyar Vándor és a Bandi bácsi névre hallgató söröket kortyolgattuk. A főzde újdonsága, a szőlős American Pale Ale nem érkezett még meg, azt is szívesen megkóstoltuk volna, bár nem vagyunk a gyümölcsös söröknek a rajongói. Mondta is a tulajdonos, hogy tudatosan árazza be a söröket alacsonyan, inkább kisebb legyen rajta a haszon, de tisztességes sört igyanak az emberek a burgerekhez. Tény, ami tény, Békésszentandráson a Rózsa sörözőben 350 a fél literes Ogre, itt mindössze száz forinttal drágább, azaz 450 – ennyiért a belvárosban egy kifejezetten jó kisüzemi magyar pilst kínálni több mint korrekt. De hasonló az árképzés a többi sör estében is, a Magyar Vándor meg a Napkincs 550, ami kevesebb, mint amennyiben e sörök kerülnek egyes szaküzletekben, a Bandi bácsi, ha jól emlékszem 700, ami szintén szaküzleteket idéző ár. S ha már az italoknál vagyunk: az lenne a csúcs, ha a kommersz üdítőket kézműves szörpökre cserélnék. Összességében nagyon tetszett a Beefstro, baráti áron kínálnak tisztes minőséget, otthonos, lezser környezetben.