A Beer and burger régóta listámon van, most végre sikerült útba ejteni egy baráti turné alkalmával. Kértünk egy hamburger (1490 krumpli nélkül), egy hot dogot New York stílusban (490) és egy adag csirkeszárnyat (990), valamint sört. Kértünk volna gazpachot is, de az elfogyott.
A hamburger meglepően jó volt, 4,5 pontot megérdemel az ötös skálán, sok neves helyen ettünk gyengébb, jellegtelenebb burgert, a csirkeszárny nem volt rossz, de kiugró sem, 4 pontot megérdemel, a hot dog meg kb 3,5-öt, úgyhogy a 4 pont az ételre megvan. Az italfrontot lehetne erősíteni főleg a sörök tekintetében, mert ilyen névvel illene a Dreher - Pilsner Urquell – HB vonalnál többet mutatni. Dicséretes, hogy a Veritas nevű remek borszaküzletből kapják a borokat. A beltér hangulatos, kellemes retro zene szól. A sok négy pont dacára az összélmény megvolt öt pont. Néha így alakul.