2024. novemberben, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2024. december 8.Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Fiam javaslatára kerestünk olyan éttermet Budapesten, ahol jó steaket lehet enni. Az első étterembe, amit kinéztünk, nem tudtunk már asztalt foglalni, mert hetekkel előre kellett volna, viszont a google kereső feldobta a Beerstro14-et, ahol a régi helyen már korábban kétszer is jártunk, igaz, nem a steak miatt, hanem a széles kézműves sörkínálat tesztelésére. Az még a régi, József körúti, mostaninál kisebb helyszínen történt, ahol a konyha emlékeim szerint nem volt hangsúlyos. Az új éttermük helyszíne az V. kerületben a Ferenciek tere közelében az Ybl Palota. Asztalunk a galériaszinten volt a falnál, jó kis helyet kaptunk, be lehetett látni az egész éttermet, egyáltalán nem volt zsúfolt, a szomszédos asztal kellő távolságban volt. Már előzetesen tanulmányoztuk az étlapot, így a 2 személyes steak tálat (2690 Ft) kértük főételként, amelyben 3 fél marhahús található: Új-Zélandról, Rib Eye Argentínából, valamint hátszín Uruguayból, a köretek: sült édesburgonya, gratin burgonya, pak choi, valamint kétféle mártás: borsmártás és chimichurri (argentin BBQ szósz petrezselyemből és korianderből). Amíg a főételre vártunk, berendeltünk két előételt is: marhatatárt (4900 Ft) pirított kovászos kenyérrel, fűszervajjal, lilahagyma salátával; valamint sült garnélarákot fokhagymával, koktélparadicsommal, szarvasgombás pogácsával (3900 Ft).
Őszilevet, epres és klasszikus limonádét ittunk (1600 Ft), a sörözésre ezúttal nem került sor.
Az előételek után már kifogott rajtunk a steaktál, pedig hárman voltunk. A maradékot elcsomagoltattuk. Minden étel pazar volt, nagyon jót ettünk!
A kötelező szervizdíjjal együtt 45ezer Ft-ot fizettünk, igaz, SZÉP kártyával, szóval köszönhetjük a munkáltatómnak ezt a remek ebédet.
A minket kiszolgáló fiatal pincér hölgy vagány, kedves volt, az ételek gyorsan érkeztek, pedig telt ház volt. Azt láttuk, hogy az asztalok többségénél ugyanez a steak tál volt a sláger, amit mi is rendeltünk.
Ételek / Italok: Kiszolgálás: Hangulat: Ár / érték arány: Tisztaság: Fényképek (36)
Még több kép (26 db)
Beerstro14 további értékelései
2022.01.01barátokkal
Nyári kocsmatúra keretében kerestük fel ezt a helyet, amely a Palotavárosban a Nagykörút és a Kis Salétrom utca sarkán található. A hely neve arra utal, hogy 14 sörcsapon kínálják a prémium és kraft söröket, folyamatosan változó kínálat szerint. A nyári estén este 10 után igen élénk volt a...
2021.07.27barátokkal
A Beerstro14-be eddig többször is betértem, de csak sörözni. A legjobb magyar főzdéktől tartanak csapon tucatnyi főzetet s további félszázat palackban. A minap a konyhát is kipróbáltuk, egy hamburger és egy adag csirkeszárny erejéig. A burger nem volt rossz, de ha nem sütik át a húst, még jobb...
Ensana Thermal Aqua Hévíz
67.515 Ft / 2 fő / éjtől all inclusive ellátással