A belgák kedvence elérhető már a GOBUDA Mallban is! Frissen sütött belga burgonyán kívül étlapjukon hamburgereket, snackeket, desszerteket is találhatunk.
Tucatnyi helyszínen találhatjuk meg a belga gyorsétteremláncot a fővárosban, leginkább bevásárlóközpontokban. Az Óbudán közelmúltban megújult GOBUDA Mall emeletén is nyitott egy ilyen egység, korábbról nem emlékszem itt rájuk. Még nagyon kihalt, üres ez a felső szint, egy kávézó, a mozi büféje és a Belfrit van jelen, de lesznek még mások is, csak győzzük kivárni.
Az asztalok közösek, volt szabad hely bőven. Mirelitből sütnek mindenféle rántott, bundázott ezt-azt, vannak burgerek, saláták, menüben vagy magában. A krumpli szerintem jobb, mint az amerikai gyorsétterem láncokban, én fűszereset szoktam kérni, illetve ezúttal nem is hasábot, hanem steak burgonyát. Nem voltam túl éhes, így csak hagymakarikát kértem mellé (5 db/ 690 Ft). Egy adag krumpli 1090 Ft-ért azért egy kicsit meredek szerintem, még ha nagy is az adag. 15 féle házi szósz, mártás közül lehet válogatni, vannak izgalmasabbak is, én andalúzt kértem (300 Ft). Az üdítő 500 Ft-ba került (dobozos/műanyag Coca - Cola család termékei). A kiszolgálás barátságos volt. Összességében gyenge 4-es.