Jelenleg hétfőtől csütörtökig hétköznapokon csak 17 óra után vannak nyitva, pénteken és szombaton viszont már 12-től, így ebédelésre ezek a napok lehetnek alkalmasak. Tágas, kellemes, nagy belmagasságú beltér, szellős, levegős. Nem túl modern, nem hipszter, de annyira azért nem laza, hogy melegítőben és papucsban beugorjak. A pizzasütő kemence és az előkészítő pult a 2. belső teremben kapott helyet, ami kis szinteltolással került kialakításra. A 2 pincérlány kedves, igyelvő, de nem mindig figyelmes. Elég amatőrnek tűntek, nem láttam bennük a jó értelemben vett vendéglátós rutint. Igaz, ők is éppen akkor ebédeltek. Azért egy elegáns, igényes helyen szerintem az nem fordulhatna elő, hogy a személyzet a pultban állva eszik (mint a lovak), miközben vendégek is ott vannak velük szemben, és két harapás között kell odafutniuk a vendéghez. Mindezt úgy, hogy a férfi tulajdonos (? ) eközben a hátsó sarokban nyugodtan számítógépezik. Lehet persze, hogy nem magánügyben, hanem munkával kapcsolatosan, de ezt szerintem akkor sem helyes így kezelni. Az árfekvés magas, a legolcsóbb pizza 1700 Ft, a "komolyabb" feltétesek ára viszont 3000 Ft közeli. Az egyéb ételekről (frittati - bundázott frissen sültek, tengeri herkentyűk), már sokat hallottam, de még mindig nem szerepelnek az étlapon. Az italokat túlárazottnak tartom, szintén. Kötelező 12% szervizdíj van. Bankkártyával NEM lehet fizetni, ezt külön jelezte a pincérhölgy, nem tudom, ez szintén a nyitás körüli állapot-e még vagy a jövőben sem tervezik. A pizza kerek, 30 cm átmérőjű, vékony tésztás, jó minőségű paradicsomszósszal, bazsalikommal, foghagymával készült, de a széleit feketére pörkölték több helyütt. Összességében az a véleményem, hogy az étterem egyelőre nem tud megfelelni annak a szintnek, ahová az árak és a beharangozó alapján bepozicionálták magukat. Vagy fel kell nőni a vállaláshoz vagy lejjebb kell adni az igényekből.