2023. januárban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2023. január 21.Ajánlom a helyet másoknak is!
A Baross utca első, sétálóutcás szakaszát számos kis bisztró, kávézó, kisbolt népesíti be mindkét oldalon, és többé-kevésbé tartósnak is bizonyulnak a bérlők, üzemeltetők. A Benito Kávézó számomra egy új szereplő, korábban, de évekkel ezelőtt egy másik kávézóra emlékszem, de a nevét nem tudnám felidézni. A kis alapterületű kávézóban a lenti rész többségét a pult foglalja el, asztalok a fenti galériarészen vannak. A földszinten az ablak mentén könyöklő, valamint kiülős terasz, nyáron napernyőkkel.
Nagyon finom kézműves kávét főznek a professzionális La Marzocco masinával. A darálóban 2 féle kávé közül lehet választani, az egyik világosabb, specialty, a másik sötétebb, közelebb a tradicionális vonalhoz.
Cortadot kértem (800 Ft), az eszpresszó 700 Ft, a cappuccino 900 Ft. A kávé ára is jelentősen emelkedett az elmúlt egy évben.
A pultban frissen, helyben készített croissant szendvicsek (sonkás-rukkolás-paradicsomos) és a különleges áfonyás-szőlős-sajtos (vegetáriánus) verziót láttam.
A kávét elvitelre is lehet kérni.
Vizet a pultról tölthet magának minden vendég, aki szeretne.
Kellemes, fiatalos hely, jó volt itt lenni.
Ételek / Italok: Kiszolgálás: Hangulat: Ár / érték arány: Tisztaság: Fényképek (18)
Még több kép (8 db)
Lifestyle Hotel Mátra Mátraháza