Nagyon közkedvelt, népszerű hely, mindenképpen ajánlott az asztalfoglalás. Az ételkínálat street food jellegű, burgerek, padlizsánkrém, néhány grillétel, Cézár saláta. Mi egy balkáni tálat választottunk, ami szerintem 1 fő részére rengeteg, 2 fő részére viszont nagyjából megfelelő, ha nem vagyunk nagyétkűek és túlságosan éhesek. Ezen volt egy húspogácsa, kb. olyan, mint ami a burgerben is lehetne, grillezett cukkini, rengeteg sült krumpli (jó eséllyel mirelitből), saláta, ajvár, mustár (4690 Ft). Italfronton kétféle cseh Hekkelberg sört csapolnak, Pils és vörös Fux (990/1190 Ft), üvegesben is van vagy 20 féle hazai kisüzemi sörük BAZ, Szent András, Fehér Nyúl és további főzdéktől. A ház borának decije 790 Ft, ez azért az átlagnál drágább, ráadásul a soltvadkerti Eifert Pincészetből Irsai Olivér, kékfrankos rozé és Cabernet Franc. A koktélok árai viszont nem voltak annyira elvadultak, így kértem is egy Mojitot (1990 Ft). A kiszolgálás egy kicsit sem tűnt profinak, és talán kevés is ez a személyzet ennyi vendégre. Szóval sokat kellett várni a rendelés felvételére és a fizetésre is. Mindettől függetlenül nem tudok nem 5 pontot adni a Beregnek, mert a hangulata tényleg mindent visz. Értelemszerűen, mivel ez egy nyitott szabadtéri hely, így szezonálisan látogatható.