Kiváló 2016. júliusban, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2017. április 7.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Nagyon szívmelengető hely. Már eleve plusz ponttal indítanak azzal, hogy egyik kedvenc budai épületemben, a Hattyú Házban találhatóak, így a Bereg-nek köszönhetően a hátsó oldalát és az üde zöld kertet is láthattuk. A bejárat a Batthyány utca felől nyílik. Tomi és Attila, a tulajdonosok célja a Bereg nagykövetének lenni, ízelítőt adni a beregi ízekből itt a fővárosban. Kézműves, házias termékeik: lekvár (szilva, barack, birs), pálinka a Tarpai Pálinka Manufaktúrától (pl. szatmári szilva, szabolcsi alma, kajszi, birs, szőlő). Magyar kézműves sörök sem hiányoznak az itallapról. Reggel 8-tól nyitva tartanak. Van egy szürke nyuszijuk, aki Pörkölt névre hallgat. Az étlap egyszerű, rövid, inkább kis falatkák, ízelítők, vegyestál, krémek.... egy kellemes baráti beszélgetés remek kiegészítői a zöld környezetben.
Ide szívesen visszatérek bármikor, és ugyancsak jó szívvel ajánlom a barátoknak, ismerősöknek is, akik esetleg még nem jártak itt. A Hattyú-ház belső udvarában található a Bereg, a bejárat a Batthyány utca felől történik. Az asztalok az udvarban a fák által övezett árnyas zöld területen...
Ma volt szerencsém a Jurányi Inkubátorból színház után kisétálva jó társasággal betévedni ide, és sima ötös! Hátulról mentünk be a helyre, bizarr neve van és izgalmas kis girbegurba utacska vezet el a lényeghez. Közben érintettük a kerti sátrat is, az van a fotón, de néptelen volt, nem volt késő...
A Bereg nagyon kellemes élményem volt. Zárás előtt fél órával tértem be. Kellemesen elbeszélgettünk a tulajjal, aki tartotta a frontot, mert a személyzet már elment, így aztán ételt nem rendelhettem pedig lett volna pár tétel, amit szívesen megkóstoltam volna. (Pl libamájpástétom pirítóssal,...