Korábban pizzázni jártunk rendszeresen erre a helyre, de a pizzázó bezárt és a helyiség sokáig üresen állt. Örömmel fedeztük fel egy gasztroblogger ajánlását, amiből kiderült, hogy minőségi streetfood kajákat készítő hely nyílt itt, megkóstoltuk, azóta hetente rendelünk innen valamit.
Nagyon jók a gyros tálak különböző verziókban, de mindenki úgy variálja magának, ahogy szereti. De lehet kapni BBQ tálakat is, azok is nagyon jók. Be is lehet ülni, de mi a honlapjukon rendelünk, itt aztán úgy lehet variálni a megrendeléskor a tálakat, ahogy az ember szereti. A hús nagyon jó ropogósra van sütve, jók az ízeik, azt írják, saját fűszerkeverékkel dolgoznak. Időre lehet rendelni, ki is szállítanak a környékre, de érte is lehet menni, nekem még soha egy percet nem kellett várni, mindig kész volt minden a kért időre.