Csiszolt faasztalok, tágas terek, kissé befejezetlen hatást keltő, indusztriális dizájn és sejtelmes fények. A csapon 11 féle hazai kézműves sör (Élesztő, Rizmajer, Horizont főzdékből), az étlapon street food jellegű ételek, sok hússal, házikenyérrel, nem a fogyókúrázókat célozzák meg, az biztos. Ebédidőben 2 fogásos menüt kínálnak 2200 Ft-ért (+ 12% szervizdíj), 6 féle első fogásból (leves vagy saláta) és 8 féle főételből tetszés szerint összeválogatva. A sör helyett 4 féle háziszörppel (pl. bodza, meggy, fekete ribizli), melyet üvegcsuporban szolgálnak fel szívószállal. A vinaigrette-es zöldsaláta nem volt annyira különleges, de a zsíros-tömény húsételek előtt próbáltam a lehető legkímélőbb fogást beválasztani, ami valószínűleg sikerült is. A tálalás csinos, a kenyeret külön kellett kérni, pedig jóféle házi kenyeret hoztak, még langyosan. Főételként a hely egyik specialitását, a marhás bestramit rendeltük, ami igazi telitalálatnak bizonyult. Ez a Bestia pastramija, marhaszegyes szendvics, pirított rozskenyérben, csípős mustárral, sült hagymával, mellé 2 db ecetes uborkával. Házi kolbász, nyári lecsós szendvics (flatbread) és a másik ikonikus ételük, a Cajun csirke is kérhető az ebédmenüben. Árak tekintetében olcsónak semmiképpen nem mondható, de amit kaptunk, azzal valóban elégedettek voltunk, és nem távoztunk éhesen. Este biztosan egészen más a hangulata a helynek, érdemes akkor is ellátogatni, jó a zene (is).