Jó 2016. novemberben, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2016. november 15.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Az indexen olvastuk, hogy Huszár Krisztián új helyet nyitott. Kipróbáltuk és nem bántuk meg. A pici étteremben meglepően sokan dolgoztak. 4 szakács állt a pult mögött. A választék kb.10 ételből áll, állítólag hetente változik. Az ételek ázsiai ízvilágúak. Ettünk kiváló papaya-salátát(korianderes, citromos),remek Angus tatárt. A fürjtojás zöld chili szósszal nem volt jó választás: macerás pucolgatni a tojásokat, ill. a szósz is felejthető volt. Megjóstoltuk a hely specialitását, a vietnámi gulyást: kiváló. Olyan különlegesen elkészített csirkecomb-darabok vannak benne, hogy első kóstolásra azt hittem, valami finom halba harapok. A desszertnek rendelt browni jó izvilágú de kissé száraz volt. Jó hely a beszálló, próbáljátok ki!
Forgalmas helyen található ez a különös kis lokál. Hát én is meglátogattam. Nagyon érdekes, hogy egyszerre csak kevés ételféleség található az étlapon. Persze ezek mindegyike egy remekmű, amely után visszatérsz pároddal, vagy családoddal. Ha menőzöl, akkor fogyaszthatod az ázsiai ételeke...
Az ország egyik leghíresebb séfjének októberi nyitású új helye az egykori Pista Bá' helyén a Madách téren. A séf korábban megfordult a MÁK Bisztróban, ZÓNÁ-ban és legutóbb a Konyhában is, mind-mind elismert, sőt megkockáztatom, kiemelkedő étteremnek számítanak. Számos pozitív, sőt egekig...
A séf neve a Mák bisztró révén vált ismertté, de eddigi legmagasabb szakmai értékelését, a 17 Gault Millau pontot a Zónánál kapta, ahonnan több mint egy éve távozott. Azóta nem lehetett hallani róla, nemrégiben viszont egyszerre két hely nyitását is hozzá kötik, az egyik a Fáma, a másik a...