Út közben voltam, tudtam hogy ott vannak, megálltam, bementem. Vannak gyrosok, tálak, hamburger, és társaik. Amit választottem egy mustáros és egy fokhagymás tál, ezek gyros szerű húsok ízesítve. A megrendelést leadtam, fizettem, és némi türelmemet kérve elvileg neki álltak.
A kiszolgáló pultnál puszta kézzel kotorásszák a sült krumplit, és pakolásszák marék számra a pitát. Az alkalmazottak többet beszélgetnek mint a kezük jár, bár azért ha nem is túl hatékonyan, dolgoznak is. Télen ne is menjen senki arra , mert a helyiségbe max 3-4 ügyfél fér, a többieknek kint a lehetőség várni. Építettek egy fedett kerthelyiség szerűséget, de az meg gondolom télen pont olyan hideg mint amilyen dög meleg nyáron. . . vékony deszka falak, fém tető, milyen is lenne ? A kis türelemből igen sok kellett végül, mert éppen 20 perc volt mire a rendelésem elkészült, ez ugye kicsit több mint amit az ember szeretne egy ilyen vendéglátóipari egységnél, majd haza érve derült ki, hogy bár mindkét ételt csípős nélkül kértem, mindkettőt csípősen kaptam. A hab a tortán, hogy a húsok túlsütve, teljesen kiszáradtak, a villa is alig fogta. Így máskor ezt a franchise láncot messze el fogom kerülni.