Így érthető módon nagyon megörültem nemcsak a 2. egység nyitásának, ráadásul a munkahelyem közelében, de annak is, hogy a Dining Guide étteremhét programjába ők is becsatlakoztak. A 3 fogást fix áron 5. 900 Ft-ért (szervizdíjjal együtt! ) kínálták a program keretében, ami itt meglehetősen kedvező árnak tűnik, tekintve, hogy a normál étlapon csak a főfogások kerülnek majdnem ennyibe vagy még többe is. Bár ez csak egy szűkített étlap volt, de még így is nehéz volt a választás a sok izgalmas finomság közül. Az előételek és levesek terén polip carpaccio, bergeni halleves, Marseilles-i halleves (+2900 Ft) szerepelt, a főételek között lazac steak, burgonya gratin; Fish & Chips, Kalamári Mozambique és fokhagymás-fehérboros homár vajas spagetti, szarvasgombával (+8. 900 Ft) szerepeltek. Előételként fűszervaj jött kis kenyérrel. Majd érkezett a Bergeni halleves, amely északi skandináv ízvilágot hozott, ez egy kapros, tejszínes meleg halleves, lazac, tőkehal, fekete kagyló, rák betéttel, zöldségekkel, és bagettel, különleges, tartalmas, pikáns volt, erős kezdés. A főétel választásom természetesen nagy kedvencem, a Fish & Chips lett. Atlanti tőkehal, csónakburgonya, zöldborsópüré, remulád szósz szerepelt a fogásban, nagy adag, kiadós, én már kb. itt jól is laktam. Nagyon jó, ropogós bunda, jól készült, fűszeres házi steak burgonya. A 2 desszert közül madártej, illetve málnás csokoládé mousse én az utóbbit választottam. Sokkal inkább csokis, mint málnás, nagyon tömény, nagyon laktató, egy kicsit már sok is volt nekem így a végére. Ajándékba egy pohár Tattinger pezsgőt is kapott minden vendég. A kis üveges Cola 600 Ft-ba került. A pultban mindig láthatóak az aktuális friss "fogások" a tengerek mélyéről, ezeket frissen készítik, sütik. Ki lehet próbálni az osztrigát, darabáron, különböző árfekvésben. (950-2400 Ft/db). Professzionális, jól képzett, udvarias a személyzet, a beltér elegáns, de mégsem feszélyező, tiszta, patent minden. Kétségtelenül 5 pontos hely.