Letisztultan elegáns, modern, minden részletében megtervezett és harmonikus belső berendezés, bár az asztalokat elég sűrűn rakták be, nem egy intim hely. A mellettük működő butik hotel vendégei számára reggelizőhelyként is szolgál; korábban volt arra mód, hogy utcáról "beeső" vendégként a svédasztalos reggelibe becsöppenjen az ember fix összeg fizetése mellett, de úgy tűnik, ez az opció már megszűnt. Van viszont kibővített üzleti ebéd, a 2 fogás (leves/előétel+főétel vagy főétel+desszert) 2650 Ft, a 3 fogás 3150 Ft (+szervizdíj! ! ). Ez soknak tűnhet, de valóban olyan színvonalú ételeket készítenek, amelyek esetében ez az ár igencsak kedvező. A normál étlapjukon ennél a főételek is többe kerülnek. Az üzleti ebédmenü hetente frissül, 3 leves és előétel, 3 főétel és 2 desszert szerepel benne. Alapvetően a klasszikus magyar konyhából merítenek, az étlapon is szerepelnek tradicionális magyar fogások, melyeket a kiváló alapanyagok és a profi elkészítés emel az átlag fölé. Sok a külföldi vendég, talán emiatt is az ételek alapvetően angolul vannak kiírva, a magyar megfogalmazások eléggé nagyaktekertek és valami miatt a mindenki által érthető, egyértelmű szavakat nem szeretik használni. Első fogásként brokkoli krémlevest választottam, amelynek betétje körte és Stilton (angol sajtféle) volt. Kiváló, egyszerűnek induló, de mégis különleges, bársonyos. Főételként nem is volt kérdéses, hogy egyik kedvencemet, a vadas marhát kérem zsemlegombóccal. Az elkészítés módja gyakorlatilag követte a tradicionális vonalat, nem lett "újragondolva", átalakítva. Tökéletes állagú, kitűnő minőségű marhahús alapanyag, a mártás kellemesen savanykás, bár lehetett volna több, nagyon kellett vele spórolni. A desszertek egyike sem volt szimpatikus (vargabéles, sütötökös palacsinta), így azokkal nem kísérleteztem. Ami miatt lepontoztam a kiszolgálást, az nem maga a személyzet volt, mert ők profin tették a dolgukat, és gyorsan is dolgoznak, mind a pincérek, mind a konyha, azonban otthon vettem észre, hogy trükköztek a számlával (ld. fotó). A nyugtán szerepel egy 500 Ft-os italtétel, miközben nem is volt italfogyasztás. Az érkezéskor valóban ajánlgattak Prosecco-t, mondván egy pohárral jár a menühöz, de nem kértem, üdítőre vagy ásványvízre viszont nem engedték becserélni. A másik számlán, ami a bizonylat viszont már nem lett különbontva ital és étel, hanem egy fix összeg szerepel, mint menüár. Emiatt a 2 számlán eltérő a szervizdíj, de itt is számoltak fel szervizdíjat a nem létező italra. A kötelező szervizdíj 10%, ami a menü árán felül fizetendő. Mellékhelyiség a szállodával közös, igényes és egyedi. Szerencséjük volt, nem a NAV-tól jöttem.