A kialakítás igényes, jól megvilágított, fiatalos, kellemes a légkör, bár inkább Ikeás, skandináv stílusúnak mondanám. Reggel 7-től este 8 óráig tartanak nyitva. Nagyon tetszett bennük, hogy itt olyan péksüteményeket, szendvicseket láttam, többfélét is, amelyek egyediek, különlegesek, más helyeken nem találkoztam velük. Az ételek nem tartalmaznak adalékanyagokat, természetes összetevőkből állnak, a helyszínen készítik el őket a munkatársak, nem előregyártott termékeik vannak. Egyik specialitásuk az óriásperec (420-690 Ft), amelyet 5 ízben készítenek (sajtos-kolbászos és bacon-ös is van), továbbá 4 féle perec-szendvicset (kb. 900 Ft) is készítenek. Izgalmasak a grill szendvicsek (pl. almás-mézes-sonkás bagett, tonhalas-olívás-szárított paradicsomos), nem különben a mediterrán ízvilágú piték (570 Ft). Ez utóbbiak közül egy füstölt lazacos-olívás-tojásosat ettem. Finom, laktató, kiadós volt. Az édes péksütemények, desszertek is figyelemre méltóak, példaképpen almás és szivás Napóleon (háromszög alakú hajtogatott vajas tészta), tekercsek (690-830 Ft), pl. rafaellós, mogyorókrémes ízekben, amelyek tekercs tortaként is kaphatóak. Többféle menü variációt is kínálnak (étel+ital kombók). Finomak a kávéik is, olaszosan főzik, egy cappuccino 490 Ft. A földszinten magasított asztalok vannak bárszékkel, az emeleten viszont sok normál aztlnál-széknél lehet leülni. A mosdó is itt található, ajtaja kóddal nyitható (a blokkon szerepel). Tiszta, kulturált, igényes.