2021. márciusban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2021. szeptember 12.Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Heti gyakorisággal megfordulok itt a Király utca környékén, ha csak lehet, inkább gyalogolok a tömegközlekedés helyett. Nekem nem nagy kitérő és az időveszteség sem jelentős, viszont nemcsak az egészségemért teszek valamit, de legalább új helyeket is felfedezhetek. A BITE Bakery Café a Király utca viszont a régi, bejáratott helyek közé tartozik, ahol időről időre be-benézek újra.
A legutóbbi 2017-es értékelésem frissítéseként egy kis aktuális helyzetjelentés.
A pandémiás időszak alatt is nyitva tartottak, de kizárólag elvitelre lehetett náluk vásárolni az ételeket és az italokat is, ez utóbbiból a kávé a sláger náluk.
Most már szerencsére nyitott a vendéglátás, a járvány talán levonult, vagy legalábbis lecsitult, így már újra lehet bent is enni. Összehasonlíthatatlan a két élmény, nem is akarom ragozni.
Legutóbbi látogatás alkalmával egy sajtos-sonkás croissant szendvicset választottam, ami 950 Ft-ba került.
Az árakkal szerintem egy kicsit elszaladtak, a nyitást követően kifejezetten baráti volt a BITE árfekvése, most pedig belesimultak a középkategóriába, annak is inkább a felső szakaszába.
Ettől még a hely jó, a péksütik, sütemények finomak, mindig frissek, jó az összetételük.
A személyzet is barátságos, gyors a kiszolgálás.
Ételek / Italok: Kiszolgálás: Hangulat: Ár / érték arány: Tisztaság: Fényképek (25)
Még több kép (15 db)
Bite Bakery Cafe - Király utca további értékelései
2017.01.13egyedül
A BITE Bakery franchise hálózatot 2013-ban alapították, ennek ellenére jelenleg csupán két egységükkel találkozhatunk a budapesti pékség-kávézó piacon. A korábbi - véleményem szerint nem túl meggyőző - Gold Cukrászda helyén a Király utca és a Kertész utca saroképületében talán egy hónappal...
36.900 Ft / 2 fő / éjtől félpanzióval
57.000 Ft / 2 fő / éjtől félpanzióval