De most komolyan, ki hallott már ilyent? Pont ma, pont szerdán zárva van! Minden más napon tárt kapuk. . . így aztán intelmek második pontja lépett az első helyébe, mely szerint ha nincs rámen, jó lesz a pizza is, a Karinthy úton lévő Black Dogról nem voltak rossz emlékeim, betértem hát ide, szokás szerint ilyenkor szinte senki rajtam kívül, a fogadtatás, kiszolgálás rendkívül figyelmes, barátságos, elfoglaltam egy asztalnál egy helyet, amikor bármelyiket elfoglalhattam volna, meg ne kérdezd, hogy miért pont azt, amelyik éppen a WC-re néz, mert nem tudok rá válaszolni, ezen én is sokat törtem a fejem, jött az étlap, kiválasztottam a "ház pizzáját", paradicsom, mozzarella, csípős kolbász, hagyma, erőspaprika stb. az addig unatkozó srác visszaballagott a pizzasütő barlangjába, nem kapkodva, de nem nagyon soká el is készült a pizza, a főfelszolgáló ment érte és hozta, kedvesen érdeklődött, mit kérek még, tegyen rá még ezt vagy azt, hozott pizzavágót is az evőeszközök mellé, Elkezdtem enni, a falból gyalázatos rap szólt, igaz, nem nagyon hangosan, a pizza jó volt, egész rendesen elvoltam vele, aztán fantáziálni kezdtünk a sráccal a sörről, mert azért van párféle, a Krusovice mellett döntöttem, feltéve, ha folyt már elég rendesen ma belőle. A srác mondta, hogy most cserélt hordót. Jaj, kaptam a szívemhez, elszaladt gyorsan megnézte, és mondta, hogy nem, vaklárma volt, a Sopronit cserélte, nem a Krusovicét. Szóval, egy nagyon jó korsó Krusovice kísérte le karonfogva a pizzát, ettől máris sokkal szebb a világ. A sör 1140 forint, a pizza 3390, a szervízdíj meg 453.