Majmos jégkrém

Black Szuppé BudapestBlack Szuppé Budapest a térképen

2020. júniusban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2020. augusztus 17.
Régebben is működött már itt több kávézó, de valahogy egyik sem volt hosszú életű. Pedig szerintem nem rossz a lokáció, közel van a Ferenciek tere, a Váci utca, de mégis csendes a mellékutca, ki lehet ülni a járdára telepített teraszra úgy, hogy ne menjenek át rajtad percenként 100-an a gyalogosok.
Ez az új hely emlékeim szerint még a karanténos időszak előtt nyílt, aztán persze nekik is, mint mindenkinek, volt egy hosszabb szünet, de most már újranyitottak. Ebéd után voltam már, de még jó lett volna valami desszert, édesség, a nyári melegre tekintettel fagylalt vagy jégkrém volt a tervem.
Egyébként elsősorban kávézó, jóféle Illy kávét főznek, ami hagyományos, olaszos pörkölésű, nem az újhullámos vonal. Árban középkategóriás. Egy eszpresszó 500 Ft, a dupla 700 Ft. Nekem amúgy a hely névválasztása egyáltalán nem jön be, tudom, ez szubjektív, de az egész értékelés is az. Így "SZ" betűvel egy külföldi biztosan nem érti, a furán lefordított "Feketeleves" szóviccet meg pláne nem.
A barista fiatalember viszont nagyon szimpatikus, barátságos, kifejezetten megnyerő volt.
Amerikai Ben & Jerry dobozos jégkrémeket kínálnak, ami a jégkrémek között etalonnak számít, prémium kategóriás, de az utóbbi időben már több helyen felbukkant Magyarországon is. A többféle íz közül a Chunky Monkey névre hallgató banános-csokis-diódarabos fajtát választottam. A dobozba kis kanálka is van csomagolva, így útközben is könnyen meg lehet enni. Egyébiránt ez egy vegán fagyi (bár ez nálam nem szempont), és nincs benne mesterséges adalék. Nagyon finom volt, határozottan bejött, jó választás volt.
A jégkrém 799 Ft-ba került, ami valóban nem olcsó, viszont a dobozkában lévő mennyiség kb. 2 jó gombócnak felel meg, és a 400 Ft-os gombócár szerintem már egyáltalán nem kirívóan magas. Azt még megjegyezném, hogy az 5. kerületben már máshol is néztem ezt a fagyit és ott drágább volt.
A fagyin túl a kávé miatt is ajánlom a helyet!
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:
Ár / érték arány:
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (7)
Black Szuppé Budapest - Étel/italBlack Szuppé Budapest - Étel/italBlack Szuppé Budapest - Étel/italBlack Szuppé Budapest - Étel/italBlack Szuppé Budapest - BelsőBlack Szuppé Budapest - Külső képBlack Szuppé Budapest - Étel/ital
Hotel Eger Park - Kedvezményes ajánlat
Hotel Eger Park