2022. augusztusban, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2022. augusztus 26.Ajánlom a helyet másoknak is!
A Krúdy utca teraszai felé tartottunk pénteki túránk során, amikor a Black Unicorn bár logójára lettünk figyelmesek. Nem volt ismerős a hely, viszont nyitva volt az ajtó, így lenéztünk. A tulajdonos fiatalember, Attila fogadott bennünket a bárpultban, igazán készségesen, az ajánlott akciós koktélok közül egy Mojitót kértem, valamint csapolt sört és Jagermeistert is kértünk. Mint kiderült, éppen aznap volt a hivatalos nyitás, este nyitóbulival. Korábban zárt körű rendezvényekre lehetett kibérelni a helyet, illetve egy ideig melegbárként is műkötött. Ekkor alakították ki a kis színpadot, amely kisebb akusztikus koncertekre vagy karaoke bulikra alkalmas. A párnás ülőhelyeken vízi pipázni is lehet. Árban korrekt a hely, a Mojito 1600 Ft volt, a Jéger 1000 Ft (5 cl), a sör 550 Ft (Dreher korsó).
Drehert, Arany Ászokot és Dreher Hordós meggyet csapolnak. Bár ottjártunkkor a meggyes sör még nem érkezett meg.
Az utca mellett van egy kis szabadtéri teraszuk is, mi ide ültünk le, miután a lenti részben körbenéztünk. A mosdó mindenképpen felkeresésre érdemes, nem mindennap látni 1 méteres antik görög másolat aktszobrokat a mosdó bejáratánál. A vizesblokkon látszott, hogy vadonatúj, frissen burkolt és festett, elegáns.
Ételeket nem tartanak. Az italkínálat szolid és kommersz, ezért erre 3 pontnál többet nem tudok adni. Varga Pincészet borai "színenként", csak ez van kimérve és üvegesben is, a rövidekben is középszerű a sor. Üveges sörben kis üveges Asahi, HB búza, Dreher Gold.
Ételek / Italok: Kiszolgálás: Hangulat: Ár / érték arány: Tisztaság: Fényképek (16)
Még több kép (6 db)
Hotel Korona Wellness Eger