1 előétel, 2 leves, 4 főétel, 3 desszert közül lehetett választani, valamint az étteremhét idejére kedvezményes borajánlattal is készültek (3 pohár bor + 1 ásványvíz 3500 Ft). Tökéletes, csodálatos panoráma tárul az ablakokból a budai oldalra, nem kétséges, hogy a bal oldalra, az ablakhoz érdemes asztalt foglalni. A szomszédos konkurens hajónál, a Spoon-nál egy szinttel olcsóbb, de még így is átlag feletti, a környezet adta árakkal kell számolni. Főleg külföldi vendégek keresik fel. A berendezése kevésbé elegáns, inkább a hajós berendezésre, matróz-életre hajaz, esténként jazz club is működik, akkor inkább pub-os, kocsmás a hangulat, persze mindez minőségi szinten. A halas-tengeri fogások mellett több klasszikus magyar étel is megjelenik. Az ételek nekem nagyon ízlettek, nemcsak kitűnő minőségű és finom, de kiadós is volt, a konyha nálam 5 csillagosra szerepelt. Egy apró észrevétel, hogy a főételnél a hús és a köret mennyisége nem volt egymással arányban (túl kevés köret). Előételként kakukkfüves jércemájat, főételként grillezett vörös tonhalat, desszertként Gundel palacsinta kockát ettem. Az előétel mellé kínált 3 féle házi kenyér is kiváló volt. Az árban a szervizdíj már benne foglaltatott, egyébként kötelező 12% viszont az ital nem. A pincérek, bár nem volt olyan vendég-mennyiség, ami annyira lefoglalta volna őket, nem voltak mindig figyelmesek, el-eltünedeztek.