Hát a hölgy nem volt valami kirobbanóan barátságos. Ilyen tessék, mi kell, mit akar nap volt, ennyi, más nem lesz? Mondtam, hogy csak türelem. . . először iszom valamit. És nem volt valami jó ötlet, kétféle maradék üdítő van, az árválkodott egy polcon, hűtetlenül, elkértem a választékból a narancsost. Hát, nem volt valami öröm. Aztán mondtam, hogy de sütit azért ennék ám, látom, minden süti leértékelt, akció van, hát együk, csak fogyjon! Lehet, olcsó volt a képviselőfánk, de nem is volt friss. Hogy másra tereljem a szót, kértem két gombóc fagyit, idén első ízben, és karamell valamint fahéj ízben. Ezt kanalazgattam, elgondolkodva, hogy de hisz kint sincs meleg, cudar idő van, és olyan hideg volt a fagyi, hogy kétszer is ilyen kis jégsokkot kaptam, azaz erős fájdalmat éreztem a torkomban, fejemben, ami csak percek után múlt el. Ez nem a fagyi hibája,, ez az én mohóságom lehet, egyébként nagy adag volt a két gombóc valóbban, és akciósan olcsó is. Azután még kértem elvitelre sós rágcsálnivalót, meg Ekler fánkot is, hogy otthon is legyen, de mind-mind nem voltak frissek. Sajnálom, nem volt ez a mai egy igazán jó élmény.