Hétköznap délután 3 óra magasságában a nagyobbik teremben 2 csoportot is vártak, az asztalok már megterítve. A spontán betérő vendégeket a jobb oldalon ültetik le. Piros-fehér kockás abrosz, az asztalok többsége boxos elrendezésű, 4 személynek kényelmes. Barna, kopott feliratos, műbőr kötéses lapozgatós étlap, belül műanyag fóliázott lapok, a kívánatosnál hosszabb étlap, meglepetések nélkül. Jól ismert, magyaros fogások, mondhatni a klasszikusok, elfogadható, nem lehúzós árfekvésben. A levesek és az előételek 1000-1300 Ft környékén, a főételek 2500 Ft körül (körettel együtt) kezdődnek. Az étlapon visszaköszönnek azok a fogások, amelyekről színes fotók keretezik a bejáratot az utcafront felől. A borlap rövid, rajta a Veritas borai, a ház borai 400 Ft körüli deci árakon. Mivel kiadós méretű fogásokra számítottam, egy előételt kértem, rántott sajtot rizzsel, tartárral (1290 Ft). A szomszédos asztaloknál láttam, hogy a leves bizony nem csésze, hanem mély nagytányér, a külföldiek bőszen kanalazták a gulyást, és a főételek is megjárják. A hagymás rostélyos magasra tornyosult a tányéron. Az ételek szinte pikk-pakk, pár perc alatt elkészültek, nyilván elő voltak már készítve. A rántott sajt 2 db méretes, vastag háromszög, a bunda jó, a sajt olcsó, gyengébb minőség. A rizs szintén olcsó barnarizs, utólag melegítve (mikrózva? ). A tartár bolti alap házilag kicsit feltuningolva. A köret és a mártás mennyisége nincs arányban a sajttal, spóroltam velük, de mégsem tartottak ki. A kiszolgáló személyzet régi vágású, nyugis, nem pörgik szét magukat, de nem is szükséges. A fizető pincér (egyben szakács is? ) ruhája ételfoltos, olajos, pecsétes volt. Nem illendő ilyen ruházatban a vendégek közé menni, azt gondolom. A másik pincér ruhája makulátlan, hagyományos fehér ing, sötét nadrág. Itt fel sem merült, hogy letegezzék a vendégeket. Finoman minden asztalnál érdeklődtek, hogy elégedettek-e. A mellékhelyiség volt a gyenge pont, a női szakaszban a 2 wc közül az egyik eldugult, nem lehetett lehúzni, az ajtó szorult, a másikban nem volt wc papír. A tisztaság a padlón, a mosdó környékén enyhén szólva kétes. Kéztörlő nem volt. Kellemetlen szag uralkodott. Kötelező szervizdíj nincs. Bankkártyával lehet fizetni. Maradékot elcsomagolják, ha kéred. Összességében közepes, jobbat nem érdemel, de az elfogadható ár-érték és a korrekt személyzet miatt ajánlottra teszem.