Gyenge 2018. márciusban, családjával járt ittÉrtékelt: 2018. március 31.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Ma 13.30-kor érkeztünk az étterembe. Teljesen üres volt. A pincér többszöri hangos köszönésre érkezett meg a konyhából. Helyet foglaltunk és rendeltünk. Kértünk egy halászlevet kétfelé tálalva, Rántott harcsafilét sült burgonyával, Bohémtanya borzast hasábburgonyával és egy rántott sajtot rizzsel, savanyúságot,italokat. Szóval nem voltunk rossz vendégek. A halászlé finom volt. A három főétel közül kettő viszont minősíthetetlen. A harcsafilé és a borzas feketére volt égetve. Szóltunk a pincérnek, aki erre először azt válaszolta, hogy csak jól átsült, meg hogy ő most mit csináljon, majd közölte, hogy beszél a szakáccsal.Visszajött és közölte, a harcsát át tudják panírozni !!!! de a borzast már nem, mert annak vastag a bundája ????. Átpanírozni ?? Ilyenkor másikat kellene adni. Nem kértük. Sajnáljuk, régen ez egy nagyon jó étterem volt.
Régi vágású étterem a 70-es - 80-as évek turistacsalogató idejéből és stílusában a pesti belvárosban, a Bajcsy - Andrássy kereszteződéstől pár méterre. Valóban találó rá az egyik korábbi "Időutazás" című értékelés. A névválasztás csak valami régi örökség lehet, mert semmi bohémságot nem fedeztem...
Családi meghívásra mentünk a Bohémtanyára, a benyomásaink eléggé vegyesek voltak. Az idő borús volt, így a helyiségben is eléggé félhomály fogadott minket, később aztán villanyt gyújtottak. A berendezés sem tűnt a legmodernebbnek, ahol mi ültünk un. boxos elrendezés volt (ez az, amikor a belül...
Nevével ellentétben a Bohémtanya inkább egy konzervatív, megbízható minőségű elegáns hely. Az ételválasztékuk különleges és nagyon ízletes és bőséges adagok. Ami e helyet ezen túl kellemessé teszi, a profi személyzet. Udvarias, odafigyelő és készséges. Nem az olcsó kategória, de korrekt árak és...