Kedvcsináló ajánlót olvastam a megnyitóról, felvettem a meglétogatandó helyek listájára. Jó megközelíthetőség, az Uránia Mozi és a Színművészeti Egyetem közelében. Barátságos, nagyon színes kis kuckó, középpontban Dél-Amerika, de inkább butik a véleményem szerint, mint vendéglátó egység.
Színes nyomott pólók egyedi mintákkal, kézműves csecsbecsék, ékszerek, ajándéktárgyak. Szerintem meglehetősen drága volt minden. A kiszolgáló hölgy egyben a tulajdonos páros egyik tagja, ő főleg az iparművészeti-dizjn vonallal foglalkozik. A Blue Bird Roastery kitűnő kávéját kortyolhatjuk, valamint dél-amerikai, indián eredetű ételeket kóstolhatunk. Az eszpresszó 390 Ft-ba kerül. Egyszerű, amolyan street food, de igen népszerű náluk az empanadas (350 Ft/db), amely egy tésztabatyu sokféle töltelékkel: húsos, halas, kecskesajtos, spenótos. Ottjártamkor igencsak le volt fosztva a készlet, csak pár darab lapult az üvegpultban. Aki édes finomságra vágyik, az megízlelheti a flant, ami egy puding karamella öntettel (350 Ft). Frida Kahlo rajongók szeretni fogják a helyet.