Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Érdekesség, hogy mind a kettő pincehelyiség. A jelenlegi hely alapterületre nagyobb, tágasabb, jóval több asztal van, a pult is nagyobb, szóval talán ez volt a költözés indoka. Hétköznap ebédidőben korrekt ebédmenüt visznek, ami még a környékbeli nagy létszámú egyetemistának (Műegyetem, ELTE) is beleférhet a pénzügyi kereteibe. Hetente változik a menükínálat: 2 féle leves, 3 főétel, desszert. A 2 fogás 1990 Ft, a 3 fogás 2590 Ft, de az egyes fogások önállóan is kérhetőek. (1850/2850 Ft volt a főétel). Ottjártakor Márton-nap jegyében többféle libás ételt kínáltak. Egyebekben az á la carte étlap bisztrós jellegű, kézműves burgerek dominálnak benne, ikonikus fogásuk a Bölcső burger, de van pulled pork szendvics, angus marha és hermelin is. A koncepció arra visz, hogy a kézműves sörök, jö borok mellé passzoló ételeket kínáljanak. Nyáron a kinti teraszon is lehet üldögélni, enni-inni, bár a lakók ingerküszöbére érdemes figyelemmel lenni. Amit ettem: libaragu leves, mjd zöldborsófőzelék házi csibefasírttal, valamint egy kis üveges Cola (400Ft). Az italok sem túlárazottak. A leves nekem egy kissé jellegtelen volt, a főétel ízre nagyon finom, de az arányok nem voltak rendben szerintem. A 2 nagy szelet hús indokolatlanul sok volt, míg a zöldborsó túl kevés. Az italkínálaton belül a sörök kínálata figyelemre méltó. 12 féle sör volt csapon, Horizont, Mad Scientist, Fehér Nyúl kézműves főzdék söreinek társaságában Zlata Krava és Sibeeria cseh sörök is. Nekem nagyon tetszett a hely hangulata, hátul a pulton túl igazi focidrukkeres "barlang", beülős boxok, témáva vágó dekoráció mellett. Elől beszélgetős, nyitottabb rész, elég sok asztallal. Vagány hely, ajánlom!