A minap alkalmam volt három olyan egységet meglátogatni, mely a medikusokra alapoz: a Medika kávézót, a Medikus söröző-kávézót valamint Boldog Bögrét. Ezek ugyanis nemcsak nevükben alapoznak az orvostanhallgatókra, hanem a közönségük 90%-a is oda tartozik.
Ha precíz akarok lenni, akkor csak és kizárólag egyetemista kinézetű fogyasztókat láttam mindhárom egységben illetve a Boldog Bögrébe bejött egy idősebb ember is ottlétem alatt. Itt a menü egyszerű, van nagyjából négy leves és négy főétel, jómagam egy kis adag lencsekrémlevest kértem, korrekt volt, nem kiugró. A korianderes csirkét kérdeztem először, mármint, hogy a koriander magja vagy zöldje van benne. Sajnos az előbbi, ezért esett a választásom a lencsére. 490ft-ért jó vétel volt. Kellemesen elbeszélgettünk a pultos hölggyel, amíg be nem özönlött a parányi helységbe vagy fél tucat egyetemista. Jó volt itt lenni, jó szívvel ajánlom ezt az egyébként egyszerű helyet másoknak is.