2021. decemberben, egyedül járt ittÉrtékelt: 2022. január 30.Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Helyszín: a Madách tér. A szomszédos, évek óta népszerű My Little Melbourne újhullámos kávézó szatellit intézménye. Értem ezalatt, hogy a megnyitáskor fagyizónak indult. Arról sajnos nem tudok nyilatkozni, hogy milyen a fagylalt náluk, mert arról lemaradtam. Vagyis télen nincs.
A kávé kitűnő, világos pörkölésű, igaz, nem olcsó. Egy cortado 690 Ft-ba kerül.
A kávé mellé ajánlható csokis gyümölcskenyér, citromos-mákos, és egy harmadik íz, talán diós?, illetve amerikai típusú cookies keksz.
Volt viszont mindenféle jófajta kenyér és bejgli, amelyek az Arán Bakery-ből érkeznek.
Nyilván ezek elvitelre szántak, nem helyben fogyasztásra. A kenyerek, cipók 950-1000 Ft-ba kerültek. Bejgliből a hagyományos diós és mákos töltelékeseket kínálták.
Van kiülős teraszuk, amit még télen sem bontanak le.
A beltér nagyon egyszerű, még a falak sincsenek lepucolva, kifestve, látszódnak a kivésett falrésben a csövek, vezetékek.
Van egy polcnyi kávézáshoz kapcsolódó ajándéktárgy is, ami itt megvásárolható: csészék, bögrék, termoszok , kanalak és persze szemes vagy őrölt kávé otthonra. Sőt, még pólókat is árultak.
Kedves kiszolgálás.
Ételek / Italok: Kiszolgálás: Hangulat: Ár / érték arány: Tisztaság: Fényképek (11)
Még több kép (1 db)
48.000 Ft / 2 fő / éjtől félpanzióval