Az Asia Center Keleti szárnyában, a földszinten, a bejárattól viszonylag távol található fagyizó. A stand kis szigetként emelkedik a folyosó közepén, előtte színes asztaloknál-székeknél lehet leülni, így nagy fogalom idején, közvetlenül az asztalok mellett, időnként nekik is ütközve vonul a bevásárló tömeg.
Nyáron és télen (adventi hétvégén) is jártam itt, mondanom sem kell, hogy nyáron sokkal nyugisabb volt. Olasz csavart gépi fagylaltot árusítanak, azt a fajtát, amelyiknek a szélén vékony színes csík van (370 Ft), főleg a tej-tejszín íz dominál bennük, nem gyümölcsösek. Ezen kívül nyáron jégkását is lehet kapni. Bizarr kék, zöld és piros színben még bizarrabb, tropical blue, zöldalma és sárgadinnye ízekben a kiírás szerint, bár tiszta aroma és cukor volt az egész, gyümölcsöt biztosan sosem láttak. A gyerekek ezt persze a legkevésbé sem bánják, árban olcsó (2 dl kis adag 200 Ft). A sütispultban Szamos desszertekből néhányat és bolti csomagolt Marlenkát találni. Piazza D'Oro olasz kávét főznek, ami nem tartozik a legjobb minőségűek közé. Az eszpresszó 330 Ft, a cappuccino 380 Ft, a zacskós porból készült forró csoki 450 Ft. Jobb kávét lehet kapni az Asia Centeren belül másnál is.