Az ebédmenünek szerintem pont az a lényege, hogy gyorsan lepörög a dolog, nem annyit kell várni az ételekre, mintha az étlapról rendelne az ember, azaz rövid ebédidő mellett is bevállalható. A székek kényelmetlenek, szűkös a hely az asztalok között. Ami tetszett: kellemes a hangulat, barátságos, oldott, a felszolgálók is lazák, kedvesek, itt biztosan nem feszeng az ember. A menüs étlap is változatos, nem a "lerágott csont" típusú, ezerszer végigevett ételek vannak csak rajta. A 2 fogásos menü 1190 Ft, a 3 fogásos 1390 Ft, ezért az árért hetente változó 5 féle levesből/előételből, 7 féle főételből és 2 féle desszertből lehet választani. Előételként egy zöldséges rétest kértem füstöltsajt-mártással, főételként roston sült halat vajas citromborssal, burgonyapürével. A halra sokat kellett várni, és még ki is szárították, pedig a fűszerezés izgalmas volt. Az adagok elég kicsik, a 2 fogástól nem lehet jóllakni, a heti desszertek viszont nem voltak számomra izgalmasak, és már a 2 fogással is elég sok idő telt el (nem a megevéssel, hanem a várakozással). Összességében egy kicsit személytelen, kicsit nagyüzemi hely benyomását keltette bennem, de ugyanakkor a modern, levegős berendezésben, a minimalista kialakításban volt valami újszerű, trendi, fiatalos, mindent összevetve több dolog tetszett, mint ami nem.