Átlagos 2016. szeptemberben, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2016. október 6.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Nagyon hangulatos hely....lenne....a pincér úgy tűnt normális, a hely tetszett de végül mégsem távoztunk elégedetten. Az italokra is viszonylag sokat kellett várni, az étel (csirkés quesadilla) pedig még több mint fél óra múlva sem volt sehol. Rákérdeztünk, a pincér meglepődött hogy még nem hozta? (???????) Rákérdezett, valami keveredés volt a konyhán, mert a Séf kiment toalettre (ezt nekünk miért kell tudni???). Hamarosan jött az extra quesadilla (ami kb azt jelentette h egy bödönnyi tejfölt adtak mellé). A számla rendezése előtt megkérdeztük, hogy ezért a bakiért nem jár e kedvezmény....hát nem, mert extra quesadilla volt (hááááá :D) és a végösszeg hát picit borsos volt....és kb kidobtak minket a helyről szombat este hn 12-kor. Mindegyis, azt hiszem nem járunk arra többet :D
A hamburgerek, benne a húsok, a sült hagyma hideg volt, a hozzá társított krumpli több órával korábban készülhetett. Ez az étel így majd 3.000 Ft ellenére egy III. osztályú strandi büfé színvonalával ért fel. A felszolgáló mindezt latva es bizonyara tudva kért elnezest es ajanlott fel gratisz...
Szomorúan néztem, hogy az általam sokra tartott Gault Millau kalauzban a Bordó bisztró T betűvel szerepel, ami 8 pont alatti teljesítményt jelent a húszas skálán. Nekünk idén márcusban a VINCE nevű boros rendezvény idején jobb élményünk volt. Ráadásul olcsó menüt ettünk, gránátalmás...
Már jó ideje rajta volt a felkeresendő ebédelős helyek listáján, most sikerült ide is eljutni. Sok jót hallottam az étteremről. Ami nem tetszett: a kiszolgálás ötletszerű, nem megtervezett, a felszolgálók nincsenek egymással összhangban, emiatt felesleges várakozások, üresjáratok, ugyanakkor...