Kiváló 2012. októberben, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2013. október 22.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A Borkonyha a Gault Millau sapkás léttermeink egyike. Márpedig ezekre érdemes odafigyelni, nincsenek sokan. A Borkonyha ebből a mezőnyből is kiemelkedik. Sárközy Ákos séf a legjobbak egyike, érdemes a nevét megjegyezni, fiatal, sokat fogunk még hallani róla. Az étlap persze nem regényhosszúságú, ami pedig van, az friss, megkomponált, izgalmas, a Borkonyhában enni gasztronómia kaland. Kalandra fel! – hogy egy nyolcvanas évekbeli banda első lemezének címét idézzem.
A Borkonyha volt a harmadik csillagos magyar étterem, mely azóta is őrzi e minősítést. A járvány miatt az étterem idén nyárra cukrászdává alakult. Béres Anett vezetésével desszertcsodákat kínálnak nem olcsón, de mindenki számára elérhető áron, jellemzően 1490 forintért süteményenként. Jómagam...
Kb. 1 hete jártam itt külföldi ismerősökkel. Igyekeztünk különleges, máshol nem nagyon kapható ételeket kóstolni. Pl.dámvadgerinc, sáfrányos, kapros halleves, Angus burgonyapürével, szarvasgombával. Mindenkinek nagyon ízlett. A borok tényleg kiválóak. Ami negatívum, hogy az ár-érték arány nem...
Életünk egyik felejthetetlen élménye közé fog tartozni hogy ezen a helyen kettesben ünnepelhettük meg még egyszer férjem születés napját. Ezt a lehetőséget a keresztfiunktól kaptuk meglepetésként de nagyon köszönjük NEKI. A kiszolgálás udvarias, gyors, precíz volt, semmi kifogásolni valót nem...