Kiváló 2014. áprilisban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2014. június 6.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Ha röviden szeretném jellemezni, számomra ez volt a gasztronómia csúcsa ezidáig. A felszolgálók udvariasak, egyik-másik profi borszakértő. Rengeteg hazai boruk van, jobbnál-jobb minőségűek, párat meg is kóstoltunk belőlük. Az étlap nem túl hosszú, viszont az ételek annál kifinomultabbak. A marinált hallal és a házi pisztáciás kenyérrel kezdtük az étkezést, követte a konfitált ökörpofa. Pont annyi egy adag, hogy nem laksz túlságosan jól tőle, a véres hurka is új értelmet nyert a szótáramban. A kedvesemtől kaptam ezt a gyönyörű estét, örök emlék marad. :)
A Borkonyha volt a harmadik csillagos magyar étterem, mely azóta is őrzi e minősítést. A járvány miatt az étterem idén nyárra cukrászdává alakult. Béres Anett vezetésével desszertcsodákat kínálnak nem olcsón, de mindenki számára elérhető áron, jellemzően 1490 forintért süteményenként. Jómagam...
Kb. 1 hete jártam itt külföldi ismerősökkel. Igyekeztünk különleges, máshol nem nagyon kapható ételeket kóstolni. Pl.dámvadgerinc, sáfrányos, kapros halleves, Angus burgonyapürével, szarvasgombával. Mindenkinek nagyon ízlett. A borok tényleg kiválóak. Ami negatívum, hogy az ár-érték arány nem...
Életünk egyik felejthetetlen élménye közé fog tartozni hogy ezen a helyen kettesben ünnepelhettük meg még egyszer férjem születés napját. Ezt a lehetőséget a keresztfiunktól kaptuk meglepetésként de nagyon köszönjük NEKI. A kiszolgálás udvarias, gyors, precíz volt, semmi kifogásolni valót nem...