Borpatika Budapest

2,9Kiszolgálás
2,4Hangulat
3,7Ár / érték
2,4Tisztaság
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
CE Plaza Hotel Siófok - Húsvét és tavaszi szünet
Bodrogi Kúria Inárcs - Napi árak félpanziós ellátással
Bodrogi Kúria Inárcs
49.000 Ft / 2 fő / éjtől félpanzióval

Borpatika Budapest vélemények

Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 390 városban járt márFelfedező - 2741 helyen első értékelőNépszerű író - 1399 hasznos szavazat13 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 30625 feltöltött kép
Átlagos 2025. január 16.egyedül járt itt
Hosszú idő után ismét Bertalan Lajos utcai Borpatika nevű nagymúltú legendás kocsmába, melynek meleg konyhája még mindig működik. Mint már írtam, 1992-ben már biztosan jártam itt, volt akkor egy több generációs családi borozásunk ezen a helyszínen. Élvezhető házias ételeket kínálnak továbbra is, sajnos zavaró stílustörésekkel.
Borpatika Budapest - EgyébBorpatika Budapest - EgyébBorpatika Budapest - EgyébBorpatika Budapest - EgyébBorpatika Budapest - EgyébBorpatika Budapest - EgyébBorpatika Budapest - EgyébBorpatika Budapest - EgyébBorpatika Budapest - EgyébBorpatika Budapest - EgyébBorpatika Budapest - EgyébBorpatika Budapest - EgyébBorpatika Budapest - EgyébBorpatika Budapest - EgyébBorpatika Budapest - EgyébBorpatika Budapest - EgyébBorpatika Budapest - EgyébBorpatika Budapest - EgyébBorpatika Budapest - EgyébBorpatika Budapest - EgyébBorpatika Budapest - Étlap/itallapBorpatika Budapest - Étlap/itallapBorpatika Budapest - BelsőBorpatika Budapest - BelsőBorpatika Budapest - Étlap/itallapBorpatika Budapest - Étlap/itallapBorpatika Budapest - Külső képBorpatika Budapest - EgyébBorpatika Budapest - Belső
Még több kép (26 db) >>
2024. december 10.egyedül járt itt
Végre lett egy kedves, bájos hölgy a pultban! Erre vártunk! Ha Ő lesz legközelebb is akkor szívesen jövünk! Már rá fért a helyre!
Szörnyű 2024. november 19. járt itt
Igazából ez egy egész tűrhető hely lenne, ha valaki végre kitakarítana - mindenféle értelemben. A héten ismét elkövettük azt a hibát, hogy betértünk oda. Nyáron voltunk ott utoljára, és kíváncsiak voltunk, változott-e valami. De semmi. . . . Nyáron leültünk a kinti deszkatákolmányra, ami úgy mozgott, hogy percenként felborult valami az asztalon.
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 868 városban járt márFelfedező - 2724 helyen első értékelőNépszerű író - 322 hasznos szavazat11 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 54067 feltöltött kép
Átlagos 2024. augusztus 29.egyedül járt itt
Szóval, annyi év után, ma eszembe jutott mégis, hogy elkullogok a Borpatikába enni valami. Hátha. Fűződtek ide kellemes emlékek is, meg nyomottak is, de az utóbbi időben, nem tudom hogy, de feldobott a Facebook pár Borpatika reklámot, én meg csak csodálkoztam, hogy na, mi van, megújultunk, megújultunk? Így aztán ide utaztam.
Borpatika Budapest - EgyébBorpatika Budapest - BelsőBorpatika Budapest - Étel/italBorpatika Budapest - BelsőBorpatika Budapest - Külső kép
Még több kép (2 db) >>
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 268 városban járt márFelfedező - 3696 helyen első értékelőNépszerű író - 2495 hasznos szavazat12 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 104728 feltöltött kép
Gyenge 2017. július 7.egyedül járt itt
Itt a nevet nagyon nem találták el. . . én a "patika" szóhoz a tisztaságot, finomságot, eleganciát, igényességet társítom, itt ezekkel nem igazán találkoztam. A Móricz és a Gellért tér között kb. félúton, az egyik csendes mellékutcában található helyet leginkább kocsmaként tudnám kategorizálni.
Borpatika Budapest - Külső képBorpatika Budapest - Külső képBorpatika Budapest - Külső kép
Átlagos 2016. május 30.a párjával járt itt
Az előttem szólónak megismételhetem a tapasztalatait. Sokáig nem is tudtam, hogy van pincehelység, betértünk néha egy fröccsre mentünk tovább. Amikor a pincét felfedeztük 1992 táján, kellemes meglepetés ért. Hangulatos boltíves terem fogadott lent, nagyon szerettük.
Még több kép (26 db) >>
Gyenge 2015. november 11.családjával járt itt
Az értékelés a legutóbbi állapotot tükrözi. Valaha kellemes hely volt, valami furcsa kettősséggel. Fent csatakos kocsma, lent hangulatos, diákos bulihely. Valahogy a csatakos kocsma nyert talán. Régen még házassági évfordulónk is volt itt, gyertyás vacsorával, ma már nem vinnék ide senkit jó szívvel.
Még több kép (2 db) >>