Átlagos 2017. februárban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2017. február 18.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A Hold utcai piacon akartunk ebédelni, körbesétálva felső szintet végül itt kötöttünk ki. Önkiszolgáló jellegű hely, mint a többi,talán az ebédidős csúcs utáni időszak miatt a kiszolgálás nagyon szívélyes és kedves volt. A választék tekintélyes, az ételek is finomak lettek volna melegen. A csülkös bableves is éppen ehetően langyos volt, a második fogást mikrózták, de mire ettük volna eléggé kihűlt. A hangulat tényleg menzás egy kicsit, de ez a többi sokkal nagyobb nevű Hold utcai étteremre is igaz. Az árak alapján egy hagyományos étteremben is ehettünk volna, a többi Hold utcai piaci helyhez hasonlóan elfoglalt bankárok gyors étkezésére megfelelő. Ha itt akar enni valaki, nem rosszabb mint a többi hely, de külön eljönni ide kár lenne.
Már régóta készülünk körülnézni a Hold utcai csarnok átalakított galériáján, de általában vasárnap járunk arra, amikor zárva van. Most sikerült egy hétköznap délben időt szakítani rá. Először is teszünk egy tiszteletkört, mindenhová bekukkantunk, majd a második körben eszünk. A Bőségtál az első...
Felháborítónak tartom, hogy 770 Ft-ért a gyrosba hús helyett csirkebőr és egyéb nyesedék került, gondosan elrejtve a szósz alá. A kolléganőm köret nélkül kérte az ételt, majd teljes árat kellett fizetnie, mert"tettem hozzá több zöldséget" hangzott a pénztáros hölgy szájából, csakhogy nem ezt...
A Hold utcai piacon a 2 "nagymenő" hely szerintem A Séf utcája és a Vörös Homár. Szintén az emeleten ezek mellett még számos további étkezde található, ezek közül egyik a Bőségtál. Egy önkiszolgáló étteremről van szó, az ételeket a pultból lehet kiválasztani, s mivel előre elkészített...