Jó 2017. áprilisban, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2017. május 2.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Annyi jó véleményt olvastam erről a helyről, hogy muszáj volt kipróbálnom. Nem mellesleg Serényi Zsolt, a tetovált séf adja hozzá a nevét és a tudását, szóval nagy baj nem lehet! Péntek este, előre foglalás nélkül is volt szabad asztal a részünkre. Mivel először jártunk itt, a felszolgáló srác ajánlatát elfogadva a reuben szendvics és a pulled pork mellett döntöttünk, mely ételek megfelezve érkeztek ki hozzánk, így mindketten megkóstolhattuk mindegyiket. Ez jó ötlet az étterem részéről! Sajnos, mindkét ételnél voltak apró kifogásaink, de összességében jóra értékeltük. Ami nem volt tökéletes, az az, hogy viszonylag száraz volt a husi, nem volt meg benne az a "tocsogós" , a húslével nyakon öntött érzés, illetve a pulled porknak kicsit furán májas íze volt. Az evőeszközök már nem műanyagok, viszont a sörök és az üdítők még most is műanyag pohárban érkeztek, ez nálam mínusz pont.
Több gasztro-kiadvány, gasztroblog megemlékezett a BpBARbq-ról, ami nekem valahogy mindig kimaradt, pedig számtalan alkalommal elmentem már az Akácfa utcában az objektum előtt. Egyszerű pub berendezés, ránézésre inkább ivós, mint evős helynek gondolnám. Erdingert és Bitburgert csapolnak. TV...
Beléptünkkor kedves felszolgálóhölgy fogadott minket, foglalás híján földszinti asztalt tudott ajánlani, az emeletiek mind le voltak foglalva. Aki itt ül le, az a látványkonyhába bepillantva nyomon tudja követni, hogy Serényi Zsolt séf hogyan készíti el az ételét. A kaják kis papírtálcán...